Blog

Wij verbinden mensen met huizen, maar bovenal huis en hart!

Wij verbinden mensen met huizen, maar bovenal huis en hart! Miedema Makelaars is al ruim 15 jaar een begrip in de regio Noordwest Friesland. Wij kennen de omgeving, de inwoners en regionale huizenmarkt. Geen dag gaat voorbij zonder praatje bij de bakker of supermarkt, geen autorit kan ik rijden zonder het groeten van buurtbewoners. Gelukkig maar, want juist dat maakt ons werk zo bijzonder.

Wie de bal kaatst ...

Wie de bal kaatst ... Kaatsen is een teamsport, dat weet iedere Fries. Maar wist je al dat hetzelfde geldt voor het (ver)kopen van een woning? Althans, volgens de Miedema filosofie in ieder geval wel. Al ruim 15 jaar zijn Tjettje en ik actief in de Friese woningmarkt. De laatste twee jaar groeit ons team gestaag door. Gelukkig maar, want in de huidige woningmarkt voelt ons werk soms als topsport!

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert! In 2022 bestaat Miedema Makelaars alweer 15 jaar. Vijftien bijzondere jaren waarin ik samen met Tjettje al vele woningen in Noordwest Friesland heb mogen aan- en verkopen. In al die jaren is er één aspect wat bij iedere verkoop weer terugkomt. Ik heb het over de stressvolle periode om uw woning verkoopklaar te maken en zo optimaal mogelijk te presenteren.

Als vader en dochter al 15 jaar actief in de huizenmarkt

Als vader en dochter al 15 jaar actief in de huizenmarkt Pas 23 jaar oud en toch had ze al zo’n helder beeld van wat ze wilde. Mijn eigen dochter Tjettje riep al tijden dat ze iets voor zichzelf wilde beginnen. Iedere keer weer raakte haar opmerking iets in mij. Al maanden lag namelijk het krantenknipsel van de Vrijehuizenmarkt in mijn bureaula.

Het is lente! De hoogste tijd om mijn huis te verkopen, toch?

Het is lente! De hoogste tijd om mijn huis te verkopen, toch? Nu de eerste zonnige dagen achter ons liggen en ieders vitamine D tekort weer wat is afgenomen, beginnen bij velen de lentekriebels toe te slaan. Waar de één begint met een flinke voorjaarsschoonmaak, stalt de ander de laatste rommelspullen van zolder in de voortuin uit met een bordje ‘gratis mee te nemen’ erbij. Toch ontstaan er in deze tijd ook geregeld twijfels over het verkopen van jouw huis.

Beter een goede makelaar dan een verre vriend

Beter een goede makelaar dan een verre vriend “Sorry dat ik stoor Gosse, maar we zitten met onze handen in het haar. Morgenochtend is de sleuteloverdracht. Het huis is leeg en netjes, behalve de tuin. Die wilden we vandaag aanpakken. Totdat… we erachter kwamen dat al het tuingereedschap in de opslag staat. De buren zijn er helaas niet. Heb jij een idee waar we vandaag nog iets kunnen regelen?”