Warme wintermaanden bij Miedema Makelaars!

Velen associëren de wintermaanden met het minst gunstige seizoen om je huis te verkopen. Gek eigenlijk, wanneer jij je bedenkt dat je juist in de wintermaanden een fijn [t]huis wilt om in te wonen. Met een kleedje op de bank, kaarsjes aan, een kop koffie voor de haard of een nieuw recept uitproberen in de keuken. Voor ons vaste prik in de winterweekenden.

 

Dezelfde warme, winterse sfeer verzorgt ons team graag tijdens de verkoop van jouw woning. Speciaal daarvoor bedachten we onze warme wintermaanden actie. Tijdens de wintermaanden zorgen wij ervoor dat bij een Open Huis ook jouw tuin gezellig is aangekleed. Met een plaid, kaarsen, vuurtje en onder het genot van warme chocolademelk ontvangen we de kijkers voor jouw woning. Zo geven wij hen een warm, winters gevoel bij jouw huis. 

Denk dus niet langer aan het koude of gure gevoel. Wacht niet langer op het ontstaan van de eerste lentekriebels. Onder een waterig winterzonnetje of misschien zelfs met een witte vlok verkopen wij jouw woning met veel plezier ook de komende maanden. Gewoon vanuit jouw eigen tuin!

Gosse Miedema
Makelaar bij Miedema Makelaars