Aankoopmakelaar Friesland

Een nieuw [t]huis kopen roept vaak een hoop vragen op. Wat vindt u belangrijk en waar wilt u graag wonen? Wat hoopt u in de omgeving aan te treffen of op uit te kijken? Naast een complete wensenlijst is het goed om een realistisch beeld van de huidige woningmarkt te krijgen. Een droomhuis vinden is nou eenmaal niet de makkelijkste klus. Daarom biedt het team van Miedema Makelaars een uitgebreide service als deskundige aankoopmakelaar in Noordwest Friesland.

Vind uw [t]huis met Miedema Makelaars

Om uw droomhuis te vinden kijken wij met een objectieve en kritische blik naar de staat van een woning. Voordat we daarmee starten vinden wij het belangrijk uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Ter voorbereiding op onze bezichtigingen achterhalen we bij u alle relevante informatie. Wenst u een instap klare woning, of durft u te investeren in uw nieuwe [t]huis? Kiest u voor de perfecte locatie, of heeft u liever een badkamer en keuken naar uw wens? Aan de hand van al onze vragen vormen wij een goed beeld van uw droomwoning. Persoonlijke aandacht, vertrouwen en eerlijkheid staan daarvoor bij ons hoog in het vaandel.

Afspraak maken

Huis kopen met een aankoopmakelaar

Zodra we weten waar u naar zoekt plannen we een eerste bezichtiging bij een passende woning. Heeft u al een droomwoning op het oog? Wij gaan graag met u mee om onverwachte (financiële) verrassingen te voorkomen. Wij begeleiden u tijdens en na afloop van de bezichtiging, zodat u weet waar u op moet letten en snel kunt schakelen.

Heeft de bezichtiging u overtuigd en bent u verliefd geworden op een woning? Gefeliciteerd, dan gaan we over tot onderhandeling met de verkopende partij! Door onze kennis van de woningmarkt in Friesland weten wij scherp te onderhandelen en bent u van een goede aankoop verzekerd. Indien gewenst kunnen wij een bouwkundige keuring voor u uitvoeren, waarmee we het risico op verborgen gebreken verkleinen. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor uw droomhuis. Als aankoopmakelaar in Friesland denken wij met u mee en vertellen wij u waar het op staat. 

Bij Miedema Makelaars bent u verzekerd van

+ Uitgebreide voorbereiding op bezichtigingen
+ Scan van de woning in het Kadaster
+ Quickscan van de bouwkundige staat
+ Begeleiding tijdens het volledige aankooptraject
+ Ondersteuning van A tot Z

Kosten aankoopmakelaar Friesland

Wij begeleiden het gehele aankooptraject, van bezichtiging tot aan de notaris. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Uiteraard proberen wij de kosten voor onze inzet als aankoopmakelaar tijdens de onderhandelingen voor u terug te verdienen. Wij hanteren het no cure no pay principe: mocht de aankoop van de eerste voor u geschikte woning niet succesvol worden afgerond, dan blijft ons aanbod gelden. Dit is van toepassing tot u een geschikte woning heeft gevonden welke wij daadwerkelijk hebben aangekocht. Onze vergoeding voor de aankoop van uw nieuwe [t]huis betaald u pas bij de overdracht van uw woning en wordt verrekend via de notaris.

Bent u op zoek naar uw droomhuis of heeft u al een nieuw [t]huis op het oog? Wij gaan graag samen met u op pad voor een bezichtiging. Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken.

Plan een vrijblijvende kennismaking