Bouwtechnische keuring uitvoeren in Friesland?

Bouwtechnische keuring nodig in Friesland? Het is vaak verstandig om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, voor u tot kopen over gaat. Hieronder leggen we uit waarom het belangrijk is om een bouwtechnische keuring uit te voeren en wat u van ons kunt verwachten.

Miedema Makelaars verzorgt bouwtechnische keuringen en bouwkundige inspecties door heel Friesland. Neem contact met ons op voor een advies op maat of lees hieronder snel verder voor meer uitleg over een bouwkundige keuring.

Wat is een bouwkundige keuring?

Maar wat is nou eigenlijk een bouwtechnische keuring? Een bouwtechnische keuring zoals Miedema Makelaars dat uitvoert, geeft middels een uitgebreid rapport de huidige staat van de woning gedetailleerd weer. De bouwtechnische keuring van de woning gaat van de kruipruimte tot en met het dak. Hierdoor krijgt u een compleet beeld van de (verborgen) gebreken, achterstallig onderhoud én zelfs herstelkosten. Harstikke handig toch?

Waarom is een bouwtechnische keuring nou zo belangrijk?

Stelt u eens voor, u komt uw droomwoning tegen, de ligging is ideaal en het huis zit er op het eerste gezicht prima uit, maar er kunnen zich allerlei verborgen gebreken voordoen. Bouwtechnisch keuren is dan wel één van dé belangrijkste stappen in het aankoopproces van uw nieuwe woning.

Veel kopers zijn niet bouwtechnisch onderlegd. Een bouwtechnische keuring, door een ervaren bouwkundig adviseur, kan u daarom behoeden voor een miskoop. Na de inspectie ontvangt u een gedegen keuringsrapport, wat voldoet aan de eisen van banken, geldverstrekkers, verzekeraars en stichting Nationale Hypotheek Garantie.

Gaat u uw droomhuis kopen? Laat deze dan keuren. Met de resultaten staat u niet alleen sterker in uw schoenen tijdens de onderhandelingen, maar ook juridisch gezien heeft u iets om op te vertrouwen.

Wat kunt u verwachten van een bouwtechnisch rapport?

Naast de directe kosten waarvan u een overzicht ontvangt, worden ook de eventuele te verwachten kosten binnen zowel een kort als middellang termijn in het rapport opgenomen. U weet na ons bouwkundig advies, precies wat u koopt. Tot slot kunt u als opdrachtgever, bij ons zelfs verbeterposten opgeven, zoals verbouwingen van bijvoorbeeld de keuken of een nieuwe vloer. Deze kosten nemen wij dan mee als stelposten in het rapport.

Laat uw bouwkundige keuring uitvoeren door een specialist!

Laat uw nu woning keuren door onze ervaren bouwtechnische adviseurs en ontvang een gedegen bouwkundige keuring in de vorm van een bouwtechnisch rapport! Vraag hieronder uw keuring aan

Neem nu contact op