Miedema Makelaars: persoonlijk, betrokken, actief, regiokenner en verbinder. Wij verbinden op een gedegen manier kopers en verkopers met elkaar!

Winactie bidons - Friesland

Tulpenactie - Minnertsga

Als de lente komt dan geef ik jou ..... Miedema Makelaars bestaat 15 jaar! Op Facebook vroegen wij onze volgers in welk dorp wij onze eerste én laatste woning hebben verkocht. Vele volgers hadden het juiste antwoord: Minnertsga. De eerste woning die wij hebben verkocht was aan de Fjildleane en de meest recente woning die wij te koop aanbieden is aan de Miedleane. Alle bewoners van deze straten hebben wij blij gemaakt met een boeketje tulpen!   

Burendag - Stiens

Op de 4e zaterdag in september is het Burendag. Dé dag om in je straat of buurt samen te komen en leuke activiteiten te ondernemen. Maar ook om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Dit is niet compleet zonder koffie en een lekkere roze tompouce. Daarom organiseerden wij een winactie. Door te laten weten waarom jouw straat de leukste, gezelligste of sociaalste straat is, maakte je kans op TOMPOUCEN voor de hele straat. Vorig jaar won de Camminghastrjitte in Stiens.

Sponsoring VV Foarút - Menaam

Sporten verbind, je bent één van een club, je bent betrokken en actief. Je doet er alles aan om te scoren. Om de beste te zijn! 𝗘𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗽𝗿𝗲𝗰𝗶𝗲𝘀 𝘄𝗮𝘁 𝘄𝗶𝗷 𝗼𝗼𝗸 𝗱𝗼𝗲𝗻! Als actieve en betrokken regionale speler op de woningmarkt vinden wij het van belang dat verenigingen blijven bestaan. Dat er middelen zijn om de sport naar een hoger niveau te tillen. Daarom zijn wij trots op deze samenwerking met vv Foarút!