Huis verkopen zonder makelaar

Het is gelukt, u heeft uw huis in Friesland zelf verkocht! Maar welke stappen moet u daarna zetten om uw woning officieel te verkopen? Er komt vaak meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Voor champagne is het dus nog iets te vroeg. Gelukkig helpt Miedema Makelaars uit Leeuwarden u graag op weg naar een succesvolle afronding.

Huis verkopen met hulp van een VBO makelaar

Miedema Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Dat betekent dat wij de emotionele lading van de verkoop en het overdragen van uw [t]huis goed begrijpen. Als vraagbaak voor alle woningmarkt- en verkoop gerelateerde vragen staan wij graag voor u klaar. Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling en overdracht van uw woning. Dat geeft rust en biedt zekerheid, omdat u weet dat de verkoop van uw woning goed wordt afgehandeld.

Afspraak maken

Onderhandelen zonder makelaar

Zodra u akkoord gaat met een bod op uw woning, heeft de koper wettelijk gezien drie dagen bedenktijd. Daarnaast is het mogelijk dat de koper ontbindende voorwaarden voor de verkoop van uw huis in Friesland wil toevoegen aan de koopovereenkomst. Voorbehoud van financiering, het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie of een bouwkundige keuring bijvoorbeeld. Om er zeker van te zijn dat er naderhand geen misverstanden ontstaan over gemaakte afspraken, zetten wij alle afspraken voor u op papier.

Ondersteuning tijdens verkopen woning

Miedema Makelaars ondersteunt u graag bij de afhandeling van de verkoop van uw woning. Wij helpen u op weg met het:

  • Vastleggen van de details omtrent de verkoop van uw woning;
  • Registreren van een lijst van zaken voor het achterblijven en meenemen van roerende zaken;
  • Stellen van vragen over de staat van de woning om achteraf discussies of verborgen gebreken te voorkomen;
  • Opstellen van de koopovereenkomst;
  • Ondertekenen van de koopovereenkomst;
  • Opleveren van de woning;
  • Inspecteren van de woning;
  • Overdragen van uw woning bij de notaris.

Wat kost een VBO verkoopmakelaar?

Miedema Makelaars biedt een full service dienstverlening en staat voor ontzorging van A tot Z. Voor onze inzet vragen wij een investering van € 975,- incl. BTW. Dit bedrag hoeft u pas aan ons te voldoen na de overdracht van uw woning. De factuur voor onze dienstverlening wordt meegenomen op uw eindafrekening van de notaris.

Miedema Makelaars creëert zekerheid, voor uzelf én de koper(s) van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kom in contact met Miedema Makelaars