Wij verbinden mensen met huizen, maar bovenal huis en hart!

Miedema Makelaars is al ruim 15 jaar een begrip in de regio Noordwest Friesland. Wij kennen de omgeving, de inwoners en regionale huizenmarkt. Geen dag gaat voorbij zonder praatje bij de bakker of supermarkt, geen autorit kan ik rijden zonder het groeten van buurtbewoners. Gelukkig maar, want juist dat maakt ons werk zo bijzonder.

 

Ons brede regionale netwerk helpt in het verbinden van vraag en aanbod. Nu de woningmarkt opnieuw verandert en het aantal bezichtigingen stukje bij beetje afneemt, maakt onze persoonlijke benadering een groot verschil. Wij kennen de regio als geen ander en weten wat er speelt bij kopers en verkopers.

Een mooi voorbeeld daarvan is de zoektocht naar een nieuw [t]huis voor Margriet. Op het dorpsfeest in Minnertsga kwam ik haar laatst tegen en vertelde ze mij over haar zoektocht naar een andere woning. Amper twee weken na ons gesprek werd ik uitgenodigd bij een woning die voldeed aan haar wensen. Er was een leuke klik met de eigenaren en zij vertrouwden de verkoop van hun woning toe aan ons makelaarskantoor.

Na één telefoontje stonden Margriet en haar man de volgende dag al op de stoep voor een bezichtiging. Binnen een paar dagen waren koper én verkoper blij: de koop was rond. Zo zie je maar: het verbinden van mensen, maar bovenal van huis en hart toont de oprechte kern van Miedema Makelaars. Onze persoonlijke noot gecombineerd met een full service dienstverlening maakt het (ver)kopen van een huis niet ingewikkelder dan nodig. Het maakt ons team uniek en ons werk - na al die jaren - iedere dag nog even leuk. 

Gosse Miedema
Makelaar bij Miedema Makelaars