On[t]roerend goed ...!

Verliefd worden op een huis. Het kan volgens Gosse Miedema. Je ziet een leuke woning, je vraagt een bezichtiging aan bij de makelaar. En zo gebeurt het dat je opeens als een blok voor een huis valt. “Ik zie het regelmatig gebeuren bij bezichtigingen vanuit mijn werk als verkoopmakelaar, maar ook vanuit mijn rol als aankoopmakelaar. Precies deze emotie is wat ik zo leuk vind aan het makelaarsvak. Wij verbinden mensen met huizen, maar bovenal huis en hart!”

 

“Een huis kopen is toch een van de belangrijkste beslissingen in je leven en je wilt er de komende jaren met veel plezier gaan wonen. En als je dan verliefd wordt op jouw droomhuis, dan is niets zo moeilijk om het hoofd koel te houden bij de verkoop van je eigen huis.” Geen gekke gedachte om je daarbij te laten helpen door een professional, toch? Gelukkig heb je dan een makelaar, die kritisch met je meekijkt, onafhankelijk oordeelt én die stevig voor je onderhandelt. Miedema Makelaars helpt je graag.

Ook als je verkoopplannen hebt, is het belangrijk om te weten wat je huis waard is. “In een vrijblijvend gesprek bekijk ik de woning en daarna ontvang je binnen twee werkdagen een waardebepalingsrapport waarin wij een reële en onderbouwde voorspelling geven van de waarde van je huis. We kunnen dan direct kennismaken en je vertellen op welke manier wij je woning het beste denken te kunnen verkopen.”

Zet daarom de eerste stap en plan deze maand nog een date met ons, dan ontvang je een prachtig wandtegeltje cadeau!* Of het nu gaat om een vrijblijvende waardebepaling of om aankoopbegeleiding bij jouw droomhuis. 

Gosse Miedema
Makelaar bij Miedema Makelaars 

*deze actie is geldig tot en met 29 februari 2024