Een frisse start

Ieder weekend lees ik graag uitgebreid de krant. Het liefste in de zon en met een lekkere kop koffie erbij. In de wintermaanden nog achter het glas, maar zodra het ook maar even kan zoek ik een beschut hoekje uit in onze tuin. De laatste keer dat ik de krant open sloeg, zat ik er minder rustgevend bij. Vanuit mijn ooghoek zag ik de wintersporen op onze ramen staan.De door mij zo geliefde voorjaarszon benadrukte waar ik al bang voor was: het werd hoog tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. De lente begint eraan te komen!

’s Middags stroopte ik mijn mouwen op en ging ik aan de slag. Eerst zorgde ik ervoor dat de grove delen en het houtwerk rondom onze woning er weer fris uit zagen, daarna liet ik de ramen blinken. Een flinke klus, maar wel een waar je met recht voldoening uit haalt. 

Toen na het weekend Femke aangaf dat de dagen langer worden en de temperatuur begint te stijgen, besloten we samen dat onze warme wintermaanden actie aan vervanging toe was. Vrijwel direct schoot mij een idee te binnen: laten we als Miedema Makelaars een handje helpen bij de voorjaarsschoonmaak.

Al onze nieuwe klanten bieden wij daarom in de maand april een gratis schoonmaakbeurt van ramen en houtwerk aan. Zo kun jij zonder omkijken genieten van de eerste zonnestralen en weten wij zeker dat onze fotograaf jouw woning stralend kan vastleggen. Klinkt niet verkeerd, toch?

Gosse Miedema
Makelaar o.g. bij Miedema Makelaars