Wie jarig is trakteert!

In 2022 bestaat Miedema Makelaars alweer 15 jaar. Vijftien bijzondere jaren waarin ik samen met Tjettje al vele woningen in Noordwest Friesland heb mogen aan- en verkopen. In al die jaren is er één aspect wat bij iedere verkoop weer terugkomt. Ik heb het over de stressvolle periode om uw woning verkoopklaar te maken en zo optimaal mogelijk te presenteren.

 

Zeker in de huidige woningmarkt is het belangrijk om te weten hoe je het verschil maakt. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke stappen daarvoor gezet moeten worden. Wij denken graag met u mee, besparen u veel tijd en ontzorgen naar wens volledig. Zowel voor, tijdens als na de verkoop van uw woning.

In ons jubileumjaar doen wij daar graag nog een schepje bovenop. Wanneer u ervoor kiest om uw woning in 2022 via Miedema Makelaars te verkopen, verzorgen wij voor u eenmalige de totale ontzorging.

Zodra uw woning opgeruimd en netjes is voor de woningfotografie of vlak voor de bezichtigingen, kunt u het stokje aan ons overdragen en gaan ontspannen. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw woning er perfect uitziet, mag u op onze kosten samen met uw gezin of partner genieten van een dagje óf nachtje uit. 

Klinkt dat haast onwerkelijk? Ik snap het, hoor. Ook ik begon te lachen toen het idee geopperd werd. Maar ja… waarom ook eigenlijk niet? Wij helpen nou immers graag bij de verkoop van uw woning!

Gosse Miedema
Makelaar bij Miedema Makelaars


Meer weten over onze 'ontzorg-actie'? Klik dan hier!