058 203 8012

Huis verkopen in Friesland

Wilt u uw huis verkopen in Friesland? Waarschijnlijk heeft u al opgemerkt dat het in eerste instantie meer omvat dan een verkoopprijs bepalen en een bord in de tuin plaatsen. Want hoe werkt het verkopen van een huis eigenlijk? Hoe zorgt u voor een optimale presentatie van uw woning? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de financiële afhandeling. Kortom: het is altijd een spannende periode wanneer u uw huis te koop zet.

Stelt u zich eens voor dat u een ervaren tussenpersoon kan inschakelen die alles regelt, van A tot Z, graag mee denkt met haar klanten en precies weet welke stappen er gezet moeten worden in het verkoopproces. Dat bespaart u veel tijd en u wordt volledig ontzorgd! Miedema Makelaars maakt graag tijd voor u vrij om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken met u.

Bij Miedema Makelaars bent u verzekerd van:

• Deskundig en objectief advies;
• Maatwerk, er wordt samen aan de keukentafel een verkoopstrategie bepaald;
• Een unieke aanpak, elke woning heeft namelijk een ander verhaal;
• Full service, van fotografie en video tot aan promotie op grote woonsites zoals Funda en promotie op onze eigen social media;
• Wij staan u het hele traject bij, van de waardebepaling tot aan de laatste handtekening op het koopcontract bij de notaris.

Uw huis zonder zorgen verkopen in Friesland?

Inspraak en ontzorging vinden we erg belangrijk! Wij werken met een gedegen aanpak waar ons doel is om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en u zoveel mogelijk op de hoogte te houden tijdens het hele verkooptraject. Daarnaast doen wij alle rondleidingen en bezichtigingen zelf. Na de onderhandelingen verzorgen wij het koopcontract. Inclusief afspraken over roerende zaken en ontbindende voorwaarden. Wij zijn bij ondertekening bij de notaris en verzorgen een laatste inspectie (schouw).

Kortom: Wilt u uw huis verkopen in Friesland met de verkoopbegeleiding van onze ervaren makelaars tegen een scherpe courtage? Neem dan nu contact op voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvende afspraak.

Meer weten? Neem contact op!