058 203 8012

Woning zelf verkocht? Wij helpen u graag met de afhandeling

Zelf uw huis verkocht? Miedema Makelaars staat u graag bij de afhandeling van uw huis

Het is gelukt, u heeft zelf uw huis verkocht! Maar welke stappen moet u daarna zetten om de verkoop succesvol af te ronden? Er komt meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt, voor champagne dus nog iets te vroeg. De koper heeft wettelijk gezien, drie dagen bedenktijd. Daarnaast is het mogelijk dat de koper ontbindende voorwaarden wil toevoegen aan de overeenkomst (zoals met voorbehoud van financiering, daarmee kan de koper nog onder de koop uit, mochten ze de hypotheek niet rond krijgen). Er zullen daarom goede afspraken gemaakt moeten worden op papier, zodat er naderhand geen misverstanden ontstaan over de gemaakte afspraken. Miedema Makelaars wilt u graag ondersteunen bij de afhandeling van uw huis.

Waar kan Miedema Makelaars  u mee helpen?

1. De details omtrent de verkoop.
2. Het opstellen van de lijst van zaken voor het achterblijven en meenemen van roerende zaken.
3. Vragenlijst over de staat van de woning; hiermee voorkom je achteraf discussies over niet vermelde of niet bekeken gebreken.
4. Het opstellen van de koopovereenkomst.
5. Ondertekening van de koopovereenkomst.
6. Oplevering van de woning.
7. Eindinspectie.
8. Overdracht bij de notaris.

Miedema Makelaars is de vraagbaak voor alle woningmarkt- en verkoop gerelateerde vragen! Wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van uw huis. Dit geeft rust bij u en zo zorgt u er ook voor dat het resterende traject goed afgehandeld wordt, zonder onvoorziene omstandigheden.

Investering

Voor slechts een investering van € 975,- incl. btw helpen wij u graag! Dit bedrag hoeft u pas na de overdracht aan ons te voldoen en kan worden meegenomen in de eindafrekening. Miedema Makelaars staat voor ontzorgen en zorgt voor een zo soepel verlopen afhandeling van uw huis. Hiermee creëert u zekerheid voor uzelf en voor de koper.