058 203 8012

Aankoopmakelaar Friesland

Vind uw thuis via een aankoopmakelaar

Een droomhuis vinden is niet de makkelijkste klus in de wereld. Vaak zijn er meer belangstellenden en soms moet u dan ook net even geluk hebben. Verder is het belangrijk om een goed beeld te hebben van het huis en of u wilt investeren in de woning. Dan is de ligging van uw droomhuis perfect, maar is het huis een regelrechte bouwval, is het dan wel verstandig om de woning te kopen?

Wanneer u Miedema Makelaars aanneemt als aankoopmakelaar, worden deze vragen verleden tijd. Persoonlijke aandacht, vertrouwen en eerlijkheid staat bij ons hoog in de vaandel. Als u dan eindelijk uw ideale woning heeft gevonden dan wilt u zo snel mogelijk kunnen schakelen en dat u weet waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. Want u komt toch liever niet voor onverwachte financiƫle verrassingen te staan?

Hoe ziet een aankoopmakelaar traject er uit?

In overleg met u plannen we een bezichtiging op de woning. Ter voorbereiding op de bezichtiging zorgen wij voor alle relevante informatie. Nadat we de perfecte woning voor u hebben gevonden en hebben bezichtigd, gaan we met de verkopende partij in de onderhandeling. Door onze kennis van de markt, betaalt u nooit teveel voor uw droomhuis. Indien gewenst kunnen wij een bouwkundig rapport op laten stellen. Hiermee vermijdt u het risico op verborgen gebreken aan de woning. Wij begeleiden u gedurende het hele aankooptraject en onderhandelen desgewenst namens u op het scherpst van de snede. Als partner denken we met u mee en vertellen u waar het op staat, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Op zoek naar uw droomhuis of u heeft al een huis op het oog? Maak nu een vrijblijvende afspraak. Neem snel contact met ons op via de onderstaande knop, of bel ons gerust op 0518-451314

Meer weten? Neem contact op!