Over Miedema Makelaars Friesland

Over Miedema Makelaars Friesland

Miedema Makelaars is het makelaarskantoor in Leeuwarden van Gosse Miedema. Wij zijn ruim 15 jaar actief als makelaar in Friesland met aankoop- en verkoopbegeleiding, maar verzorgen ook taxaties en waardebepalingen. Wij kennen de regio Noordwest Friesland als geen ander en weten wat er speelt bij kopers en verkopers. We kennen de omgeving, de inwoners en de regionale huizenmarkt.

Huis verkopen of aankopen in Friesland

Wij beschikken over een groot regionaal netwerk en verbinden waar mogelijk vraag en aanbod. Wij verbinden mensen met huizen, maar bovenal huis en hart. Daarmee raken we direct de kern van onze Friese makelaardij. Een huis kopen of verkopen is volgens ons namelijk een gevoelskwestie. Gecombineerd met onze deskundigheid, betrouwbaar advies en persoonlijk contact op ieder gewenst moment maakt dat ons uniek. Desgewenst spreken wij zelfs Bildts.

Full service VBO makelaar

Een goede bereikbaarheid is voor een makelaar van essentieel belang. Daarom zij wij niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de avonduren of het weekend bereikbaar voor vragen. Het verkopen van een woning is volgens ons een ingrijpende en spannende gebeurtenis. Met onze full service dienstverlening zullen wij er alles aan doen om het hele traject zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn ruimdenkend en voelen ons betrokken bij u als (ver)koper. Als gecertificeerd VBO makelaar garanderen wij een leuke, maar bovenal zorgeloze verkoop van uw woning.

Bij ons is full service ook écht full service. Wij zullen het volledige verkooptraject uit handen nemen en u ontzorgen, zonder uit het oog te verliezen wat belangrijk is. We houden u op de hoogte tijdens het hele traject. Voor, tijdens en na de verkoop.

“Ons makelaarskantoor is gevestigd in Leeuwarden. Vanuit het Crystalic Business Park werken wij vol energie aan de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. De meeste van onze gesprekken voeren we thuis aan de keukentafel, of in de woonkamer. Dat is immers de plek waar het om gaat: de woning. Persoonlijk contact staat daarbij voor ons altijd voorop.

Gosse Miedema -

Vind uw nieuwe [t]huis met Miedema Makelaars

Als makelaars in Friesland zijn wij actief in een breed gebied. Onze woningportefeuille richt zich met name op Berltsum (Berlikum), Minnertsga, Menaam (Menaldum), Bitgum (Beetgum), Bitgummole (Beetgumermolen), Marssum, Tzummarum, Harlingen, Franker, Leeuwarden, Sexbierum, Stiens, Vrouwenparochie, Sint Jacobiparochie en Sint Annaparochie.

Ook wanneer u op zoek bent naar een woning buiten onze regio helpen wij u uiteraard graag op weg. We kennen onze omgeving als geen ander en vinden het droomhuis waar u al zo lang naar op zoek bent. Kortom: als makelaars in Friesland bieden wij full service tegen een scherpe courtage. Dat is waar Miedema Makelaars voor staat!

Afspraak maken

Het team van Miedema Makelaars

Al ruim 15 jaar staat Gosse Miedema bekend als een betrouwbare speler in de Friese woningmarkt. Sinds 2019 maakt ook Femke Terpstra onderdeel uit van ons vaste team. Ter ondersteuning van Gosse en Femke is Kees Postma in 2022 hierbij aangesloten. Gezamenlijk spreken wij de taal van onze klanten en kennen wij de regio als geen ander. Hierdoor staan wij ieder dag met frisse energie klaar om mensen en huizen te verbinden. Door onze korte lijnen, goede bereikbaarheid en full service dienstverlening helpen wij u graag bij de aan- of verkoop van uw woning.

Benieuwd naar ons team? We stellen ons graag aan u voor!