Beschrijving

Op zoek naar een instapklare recreatiewoning op het bungalowpark De Friese Wadden in Tzummarum? Deze vakantiewoning biedt mogelijkheden tot heerlijk recreëren nabij het Friese waddengebied. Inclusief uitstekende verhuurmogelijkheden! De woning staat op een ruim perceel van maar liefst 716 m² en beschikt over drie slaapkamers. Het vrije uitzicht over de Friese landerijen en de fraaie ligging aan de rand van het park maakt deze goed onderhouden vakantiewoning compleet!

De indeling is als volgt:

Begane grond: 
Entree, hal met toegang naar toilet en riante living. In de ruime living geniet je van een goede lichtinval door de verschillende grote raampartijen. De open keuken is in een rechte wandopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Een vrijstaande bar is voorzien van krukken die uitnodigen om heerlijk te gaan zitten, ideaal voor mooie avonden met familie en vrienden, maar ook uiteraard om in de ochtend een kopje koffie met croissant te nuttigen. Ook is er voldoende ruimte voor een eetopstelling. De openslaande deuren geven je toegang tot de tuin met schitterend uitzicht over de landerijen.
De badkamer is te vinden op de begane grond. Deze is volledig betegeld en er is een wastafel en inloopdouche aanwezig en voldoende ruimte voor een royale (opberg)kast. Middels een enkele toegangsdeur kom je terecht op het terras of in de tuin die rondom de woning is gelegen. Via een deur vanuit de tuin betreedt je de stenen berging, hier bevindt zich de Cv-installatie (Intergas, 2006) en voldoende opbergruimte. 

Eerste verdieping:
Via de trapopgang bereik je de overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers. Op één slaapkamer is vaste kastruimte aanwezig. De gehele bovenverdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en lichte wanden. 

Tuin: 
Hoewel de tuin rondom de woning gaat, is het terras gelegen op het gunstige zuid/zuidoosten van de woning. Het terras is voorzien van bestrating, hier kun je in de warme zomerdagen beslist goed vertoeven! Waar je aan de oostkant van de woning geniet van vrij uitzicht over de landerijen, is dat anders aan de straatkant (westen) van de woning. De hoge beplanting biedt hier veel privacy in de tuin. Een houten overkapping op het terras zorgt voor de nodige schaduw op een warme zomerdag.

Het betreft een 6-persoons recreatiewoning die door de jaren heen zowel binnen als buiten goed is onderhouden. De woning biedt goede verhuurmogelijkheden en rendement, maar is natuurlijk ook te gebruiken voor eigen recreatie. Het is toegestaan om 365 dagen te recreëren, echter permanente inschrijving is niet toegestaan. De parklasten bedragen ca. € 870,- per jaar. 
Recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum biedt veel voorzieningen zoals het centrumgebouw met receptie, een zwembad, speelterrein, sportgelegenheden, cafetaria en is gelegen op een van de mooiste stukjes van Nederland. Op het park vind je de rust die je zoekt, terwijl de omgeving volop mogelijkheden biedt. Binnen een paar minuten sta je te genieten van het prachtige uitzicht over de Waddenzee. Een boot naar één van de Waddeneilanden ligt binnen handbereik. Of geniet van de vele fietstochten die je in de omgeving kunt maken door diverse pittoreske dorpjes. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is gelegen op circa 17 km van Tzummarum. Deze stad biedt een verscheidenheid aan restaurantjes, musea en leuke winkels, in de met grachten gevulde binnenstad.

Bijzonderheden:
•	Vrij uitzicht over de Friese landerijen!
•	Instapklare recreatiewoning
•	Ruim perceel van maar liefst 716 m²
•	Recente Cv-installatie (Intergas, 2019)
•	Goed geïsoleerde recreatiewoning
•	365 dagen recreëren is mogelijk (permanente inschrijving is niet toegestaan)

Kijkje nemen bij deze keurige recreatiewoning? Neem dan snel contact met ons op. We leiden je graag rond!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken