Beschrijving

Aan de rand van het dorp Minnertsga, met uitzicht over de prachtige Friese landerijen, staat deze vrijstaande woning aan de Ferniawei 11. De geschiedenis van de woning gaat terug tot het jaar 1920, desalniettemin is deze woning volledig geïsoleerd en zijn de badkamer (begane grond) en het toilet recent gemoderniseerd. De woonkamer, open keuken en hal zijn voorzien van vloerverwarming. Tevens beschikt de woning over een elektrische warmtepompboiler, waterontharder en een recent vernieuwde Intergas CV-installatie (2021). Het tuinhuis met overkapping, de inpandige garage/berging en de bergzolder maakt dat er genoeg opbergruimte is voor een eengezinswoning. Ben jij al enthousiast geworden…?

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Entree/hal met spiraaltrap naar 1e verdieping, de entree biedt aan de rechter kant toegang tot het recentelijk vernieuwde sanitair in de vorm van een badkamer en apart toilet. Tevens is de bijkeuken (die toegang biedt tot de ruime inpandige garage) ook te bereiken via de entree. In de garage bevinden zich de Cv-installatie (Intergas, 2021) en de elektrische warmtepompboiler (Ariston). De open keuken heeft grote raampartijen waardoor er in de keuken een mooie lichtinval ontstaat, tevens is de keuken voorzien van royaal, houten kookeiland. De authentieke tegelvloer zorgt voor het karakter van de woning terwijl spotjes in het plafond zorgen voor moderniteit, de hal, keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.   

Eerste verdieping: Via de trapopgang bereik je de overloop. Hier is toegang tot de vier fijne slaapkamers welke zijn voorzien van dakkapellen voor extra licht en ruimte. Vanuit de twee slaapkamers gelegen op het zuiden is er toegang tot een balkon. De badkamer met ligbad en toilet op de eerste verdieping zorgen voor een ideale indeling van de woning. Tevens is er opbergruimte in de vorm van inloopkast op de overloop en op de noordelijke slaapkamer. De bergzolder is te bereiken vanaf de overloop middels een vlizotrap. 

Tuin: Een ruime tuin op een perceel van 451 m², gelegen op het zuidwesten met zowel bestrating als gras. De omheinende schutting maakt dat er genoeg privacy is ten opzichte van de omliggende tuinen. Houten tuinhuisje voor het stallen van tuinartikelen met overkapping van resp. 8 m² en 9 m². Op de oprit, gelegen aan de doorgaande weg, is ruimte voor het parkeren van vier auto’s. 

Minnertsga telt ruim 1.750 inwoners en heeft o.a. een supermarkt, een basisschool en een breed assortiment aan sportvoorzieningen. Het dorp ligt op een paar kilometer afstand van de Waddenzee waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, vogelen en je even alleen op de wereld kunt wanen op de Zeedijk. Op twintig minuten afstand ligt de snelweg (A31) en in dertig minuten rijd je naar Leeuwarden. Met basisvoorzieningen in je eigen dorp, de natuur om de hoek en een prima ligging ten opzichte van de snelweg woon je in Minnertsga goed! 

Bijzonderheden:
•	Volledig geïsoleerd
•	Royaal eigen perceel van 451 m²
•	Maar liefst 4 slaapkamers
•	Vrij uitzicht over de Friese landerijen
•	Intergas CV-installatie (2021)
•	Elektrische warmtepompboiler (Ariston)
•	Tuin gelegen op het zonnige zuidwesten

Ben jij enthousiast geworden om deze woning te bezichtigen? Je bent van harte welkom! Bel, mail of neem contact op via funda voor het maken van een bezichtigingsafspraak. We laten de woning graag aan je zien!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken