058 203 8012

Huis verhuren

Voor het verhuren van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres! Bij het verhuren van een woning komt veel kijken. En hoe komt u aan huurders? Het is daarom raadzaam om een makelaar van Miedema Makelaars in te schakelen.

Nu de rentes dermate laag zijn, is het voor veel mensen aantrekkelijk om een tweede woning permanent of tijdelijk te verhuren. Maar ook een verre reis, scheiding of een moeilijk te verkopen object  kunnen er voor zorgen dat een woning tijdelijk of permanent verhuurd wordt. Wat u reden voor verhuur ook is, wij zijn staan u graag bij.

De makelaars van Miedema Makelaars zijn gespecialiseerd in woningverhuur. Er zijn namelijk verschillende zaken waarmee u rekening dient te houden. Allereerst is het belangrijk om niet alleen huurders te vinden, maar vooral betrouwbare huurders. Andere zaken waarmee u rekening moet houden is een reële en/of maximale huurprijs, de duur van een contract en diverse voorwaarden. Miedema Makelaars kan u van dienst zijn bij het promoten van uw huurwoning, het vinden van betrouwbare huurders en advies m.b.t. huurprijs en contracten. Daarnaast beschikken we meestal over een bestand met potentiële huurders.

Wilt u een woning verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer weten? Neem contact op!