058 203 8012

10 tips voor een leuk en persoonlijk housewarming cadeau

Wat geef je nu iemand cadeau bij een housewarming? Of men nu naar een nieuw appartement verhuist of hun eerste huis gekocht hebben, met deze cadeaus kan het niet mis gaan! Lees snel hieronder welke cadeaus wij het leukst vinden om te geven.  

Een leuk kookboek

Een nieuw huis is een nieuw begin. Dit is het ideale moment om ook een nieuwe start te maken in de keuken.Een kookboek met nieuwe inspiratie en recepten kan daar goed bij helpen en is erg leuk om te krijgen tijdens een housewarming.

Een verpotte huiskamerplant

Planten maken de woning af! Vandaar dat je niet mis kan gaan met een nieuwe huiskamerplant. Het liefst een plant die makkelijk te verzorgen is, aangezien iedereen wel eens vergeet de planten water te geven!

Een persoonlijke deurmat waar de buren jaloers van worden

Wat zien mensen het eerst wanneer ze je huis binnenlopen? De deurmat. En wat is er nou leuker om een persoonlijke boodschap of iets anders op deze deurmat te laten plaatsen? Een uitermate geschikt cadeau dus voor een housewarming.

Een draadloze speaker

Met dit cadeautje is het zo meteen mogelijk om op elk nieuw plekje in het huis te relaxen en naar je favoriete muziek te luisteren. Er zijn zelfs watervaste speakers, waardoor je ook onder de douche je muziek kan blijven beluisteren. Een goed cadeau voor de muziekliefhebbers!

Planten terrarium

Dit is stiekem wel onze favoriet. Vooral vanwege het feit dat je niet meer hoeft om te kijken naar de plant, aangezien deze zichzelf onderhoudt, mits je de gesloten variant koopt. Er is ook een open optie, deze moet je nog wel zelf water geven. De gesloten versie heeft niks nodig, behalve licht.

Geurstokjes

Met geurstokjes kan je zelf je eigen geur kiezen die je in huis wilt hebben. Sfeer is één van de belangrijkste dingen in huis, en met geurstokjes ben je verzekerd van een lekkere geur in huis. Heerlijk om aan te steken en even lekker te relaxen.

Wijnkoeler

Is degene die de housewarming geeft een echte wijnliefhebber? Dan kan het niet mis gaan door een wijnkoeler te kopen. Altijd de wijn op de juiste temperatuur hebben, is een luxe die elke wijnliefhebber wil ervaren!

Cadeaubon

De cadeaubon kan niet ontbreken op de lijst. Weet je niet precies wat ze al hebben in huis? Dan is een cadeaubon goed geschikt om te geven. Zo kunnen ze zelf iets uitkiezen.

Cactushuis

Beetje hetzelfde als een plant terrarium. Cactushuizen zijn erg makkelijk te onderhouden, waardoor men genoeg tijd overhoudt om andere dingen te doen in het huis.

Bloemen

En last but not least, je kan altijd nog met een bloemetje aankomen! Iedereen wordt blij van een verse bos bloemen op tafel en wordt dan ook zeker gewaardeerd door de ontvanger.