058 203 8012

Gratis waardebepaling van uw huis

Investeren of verkopen?

U heeft er vast wel eens over nagedacht. Verhuizen! Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Misschien wilt u groter gaan wonen (of kleiner). Of gaat u wel verhuizen naar een heel ander land. Wat de reden ook mag zijn, u wilt natuurlijk uw huis weg doen voor de beste prijs. Maar hoe weet u wat de huidige waarde is van het huis? Gelukkig is daar een oplossing voor. Een waardebepaling geeft de juiste inzichten voor het verkopen van uw huis.

Een gedegen waardebepaling van uw huis zonder kosten

Miedema Makelaars gaat u daarbij helpen. Aan de hand van een gedegen onderzoek geven wij u kosteloos inzicht in de actuele waarde van uw woning. Naast dat een waardebepaling u kan helpen bij de juiste verkoopprijs, is dit ook een handige manier om te bepalen of u op het moment beter kan investeren in het huis. Hoe dan ook, wij nemen daar uitgebreid de tijd voor en zullen alle mogelijkheden met u doornemen. Zo weet u waar u aan toe bent! Een afspraak is zo gemaakt en voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling van uw woning? U kunt ons bellen voor een kosteloze afspraak of vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.