Bij de verkoop van uw huis komt heel wat kijken. Het is meer dan ‘even de verkoopprijs bepalen’ en een bord in de tuin plaatsen. Met Miedema Makelaars bent u verzekerd van deskundig en objectief advies. Wij gaan daarbij verder dan de standaard service die u gewend bent. Iedere woning is uniek. Met onze onderscheidende werkwijze zorgen wij ervoor dat u het maximale resultaat uit de verkoop van uw woning haalt.

Miedema makelaars biedt altijd maatwerk. Dit betekent dat we voor iedere woning samen met u een verkoopstrategie bepalen en een presentatiepakket op maat samenstellen. Hiermee heeft u de grootste kans op een snelle verkoop en een optimaal rendement. De makelaars van Miedema Makelaars bieden u een full service pakket tegen zeer scherpe tarieven. Hiermee staan we u bij vanaf het allereerste moment dat uw woning in de verkoop gaat tot en met het tekenen bij de notaris.

Met professionele fotografie en/of video, promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn, advertenties, mailingen en natuurlijk social media, zorgen we voor een gedegen marketingcampagne die past bij uw specifieke situatie. Wij staan u het gehele traject bij en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en biedingen. Een prettig gevoel dat u de verkoop van uw woning aan een ervaren expert kunt overlaten!

Hoe ziet een verkoop traject er uit?

Voordat we bij u langs komen doen wij een vooronderzoek. Wij inventariseren alle gegevens die bekend zijn betreffende uw woning. Zodra wij bij u aan tafel zitten bepalen we gezamenlijk een verkoop strategie. Wij zorgen voor een op maat gemaakt presentatiepakker voor een maximale exposure van uw woning. Een professionele fotograaf komt vervolgens langs om uw woning mooi in beeld te brengen. Wij zorgen voor een opvallende positionering door het inzetten van de juiste middelen. Zodra we de informatie en de foto’s binnen hebben, presenteren we de woning op alle grote woonsites en in de social media. Miedema Makelaars doet de bezichtigingen en rondleidingen altijd zelf.  Vervolgens verzorgen wij de onderhandelingen. Dit alles uiteraard in overleg met u en houden wij u constant op de hoogte. Na de onderhandelingen verzorgen wij het koopcontract. Inclusief afspraken over roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc. Wij zijn bij ondertekening bij de notaris en verzorgen een laatste inspectie (schouw).

Uw huis dus verkopen met de verkoopbegeleiding van onze ervaren makelaars tegen een scherpe courtage? Neem contact op voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvende afspraak.