Miedema Makelaars is het bedrijf van Gosse Miedema en Tjettje Stoelwinder–Miedema. Na ruim tien jaar actief te zijn geweest onder de naam Vrijehuizenmarkt Noordwest Friesland, vinden we het tijd worden voor de nieuwe ontwikkeling in ons bedrijf. Per 1 december 2017 zijn we dan ook zelfstandig operatief onder de naam Miedema Makelaars. Eerder dit jaar hebben we ons gecertificeerd als makelaardij bij de branchevereniging VBO. Als VBO makelaar zijn we actief in de regio met aankoop- en verkoopbegeleiding, maar ook met taxaties. We kennen de regio Noordwest Friesland als geen ander en beschikken zowel over een groot regionaal netwerk. Miedema Makelaars verbindt verkopers en kopers met elkaar. U kunt ons het best omschrijven als een persoonlijk makelaarskantoor dat de taal van de klant spreekt.

Dienstverlening Miedema Makelaars

Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn: aankoop, verkoop, taxaties, maar ook voor huur, verhuur of bedrijfs- onroerend goed kunt u bij dé makelaar van Noordwest Friesland terecht. Miedema Makelaars is actief in een breed gebied. De huidige portefeuille richt zich met name op woningen in dorpen als Berltsum (Berlikum), Minnertsga, Menaam (Menaldum), Bitgum (Beetgum), Bitgummole (Beetgumermolen), Marssum, Tzummarum, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Sexbierum, Stiens, Vrouwenparochie,  St. Jacobiparochie en St. Anneparochie.

Ook wanneer u juist op zoek bent naar een woning in het prachtige Friesland, zijn we u graag van dienst. We kennen de omgeving als geen ander en vinden het droomhuis waarnaar u al zo lang op zoek bent. Kortom, een fúll service makelaarskantoor met een scherpe en courtage!

Persoonlijk contact, rechtstreeks contact met de makelaar, afspraak en bezichtiging ook ’s avonds en in het weekend mogelijk. Dat is waar Miedema Makelaars voor staat!