De aankoop van een nieuwe woning is voor veel mensen de grootste uitgave uit hun leven. Professionele begeleiding van een makelaar van Miedema Makelaars voorkomt onverwachte problemen en kan u bovendien veel geld opleveren bij de onderhandelingen. Een gecertificeerde makelaar kan de bouwkundige staat beoordelen en bemiddelt voor u om een zo scherp mogelijke prijs te realiseren. Kortom, een aankoopmakelaar verdient zijn geld altijd terug.

Het belangrijkste bij de aankoop van een nieuwe woning is dat u er zich thuis voelt. In het bestand van Miedema Makelaars vindt u een ruim aanbod van koopwoningen en daarbij beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Zo weten wij welke woningen in de stille verkoop staan en welke woningen op korte termijn op de markt komen. Heeft u uw droomhuis nog niet gevonden? Dan kunt u ook een zoekopdracht plaatsen.

Aan de hand van uw woonwensprofiel brengen wij eerst uw woonwensen in kaart. Om uw bestedingsruimte te bepalen kunnen we u indien gewenst in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wanneer uw woonwensprofiel duidelijk is, gaan we direct voor u aan de slag. Hierbij onderhouden we nauw persoonlijk contact en houden we u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Dus bent u op zoek naar een koopwoning? Wij vinden wat u zoekt!

Hoe ziet een aankoop traject er uit?

In overleg met u plannen we een bezichtiging op de woning. Ter voorbereiding op de bezichtiging zorgen wij voor alle relevante informatie. Nadat we de perfecte woning voor u hebben gevonden en hebben bezichtigd, gaan we met de verkopende partij in de onderhandeling. Door onze kennis van de markt, betaalt u nooit teveel voor uw droomhuis. Indien gewenst kunnen wij een bouwkundig rapport op laten stellen. Hiermee vermijdt u het risico op verborgen gebreken aan de woning. We begeleiden u het gehele traject tot en met het tekenen bij de notaris.

Op zoek naar uw droomhuis? Bekijk hier ons aanbod of maak een vrijblijvende afspraak.